Rode uien 2021

nov 17, 2021

Afgelopen seizoen hebben wij 20 hectare rode uien geteeld. Hier vindt u een impressie van het zaaien en rooien van rode uien 2021.

Wij telen rode zaaiuien van het ras Romy. Het doel van deze teelt is om een product te verkrijgen met zoveel mogelijk uien in de maat 60+. Dit doen wij door de zaadhoeveelheid af te stemmen op grondsoort en oogstverwachting. Daarnaast zijn we actief bezig om de juiste kwaliteit te behalen door op tijd te spuiten en onkruid te bestrijden.

Op al deze percelen hebben we druppelirrigatie toegepast en op één perceel ook proeven gedaan met fertigatie. Dit in samenwerking met van Iperen waarvan resultaten worden gedeeld op https://dutchfarmtrading.com/nieuws/.

Meer informatie over dit onderwerp? We vertellen je graag meer.
Laat je gegevens achter en we bellen je terug.

Privacyverklaring

4 + 6 =