Loonwerk

Naast werkzaamheden op ons eigen bedrijf doen we enkele werkzaamheden in loonwerk.

3D-perceelsontwerpen en Inmeten

 

Kilveren

Bos Giga Doserbak met een inhoud van 14m3 en voorzien van een afsluitbare klep om grond te transporteren over langere afstanden. Het is een uitschuifbaar wielstel en met geopende deuren heeft deze bak een werkbreedte van 5 meter. De aansturing van de doserbak gebeurt volgens Trimble GPS met fieldlevel software. Voor deze doserbak staat een trekker met een vermogen van 330 PK en 90 cm banden.

Breedstrooien

We kunnen uw vaste mest, compost en gips strooien met onze Bergman breedstrooier.
Deze strooier is uitgerust met weeginrichting en kan op basis van taakkaarten plaats specifiek strooien. We ontzien de bodem door te rijden op 0,5 BAR bandenspanning in 90 cm VF banden.

Diepploegen

Panter-diepploeg met een werkdiepte van 70 cm en voorzien van GPS ontvanger om aan de hand van de perceelontwerpen op de juiste diepte te kunnen diepploegen.

Uien Zaaien

Zaaisysteem van 2×4 bij 1,50 meter bed met een werkbreedte van 4,5 meter.

Walkant frezen

Deze BOS walkantfrees wordt gebruikt voor het verwerken van slootmateriaal en het verlagen van walkanten. Het riet en de bagger uit de sloot wordt hierbij netjes versnippert en over het perceel verdeelt door de frees.

Meer informatie over loonwerk? Neem even contact op via onze contact-pagina, of laat hieronder je telefoonnummer achter. Dan bellen we je even terug!

Privacyverklaring

14 + 12 =